erki.blogg.se

dermosil

Publicerad 2015-12-30 21:16:59 i Smink & naglar,

Nyårsnaglarna är fixade. Jag fick jättefina nagellack av mina föräldrar i julklapp, så tre av dem passade utmärkt till nyår. GLITTER. 

Samtliga är från Dermosil, och var riktigt bra. Jag lade alla tre för att få ordentligt med glamour. Ett plus var att dem torkade riktigt snabbt. Vilket är bra när man har en liten oberäknelig kille 😜 2015

Publicerad 2015-12-30 11:59:50 i Vardagsglímtar,

Nu är det inte många dagar kvar på 2015, och jag lämnar det med en stor glädje i mig. Det har varit det bästa året i mitt liv, och jag är så tacksam för allt. 

Att Milian kom till världen är självklart det bästa som nånsin hänt mig, att få bli mamma är något som både stärkt och ändrat mig. Jag har förstått att min tid är viktig, och vägrar låta den gå till spillo hos fel människor. Min tid är viktig för min familj. 

Att sedan Ylber gick ned på knä och friade till mig, det är näst bäst. Blev så förvånad och tårarna spruta. Våra nära och kära fick ta del av det, och det är jag så glad för. 

Vi fyllde 25 år båda två, slutade ett jobb som var dåligt för mig, köpte större lägenhet. Det är ännu tre saker som har hänt 2015. 
Men jag vill inte glömma nämna att jag fick äran att vara tärna till min bästa väns bröllop. Att få vara en stor del av hennes viktigaste dag i livet gjorde mig så glad. Hennes glädje är min glädje! ❤️ 
Tack 2015 för allt, nu ser vi framemot 2016 med glädje. Hatten av

Publicerad 2015-12-29 17:13:11 i Inspiration, Milian, Smink & naglar,

Fick bita mig i fingrarna idag för att inte köpa massa kläder på Lindex. Grymt bra rea till killar, kunde fått med mig minst tio olika plagg. Men höll mig till två... Tyvärr. Två par byxor. 
Här är tre tröjor han fått i julklapp, så snygga alla tre. 

Jag köpte nytt läppstift, från KICKS egna märke. Riktigt fint. Kan aldrig få för många 🙈 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela