erki.blogg.se

Food market

Publicerad 2015-07-31 19:07:08 i Vardagsglímtar,


Haft en underbar dag. Mamma kom ner på förmiddagen, så vi har haft en heldag. Vi gick bort till matmarknaden och myste runt. Det är så himla mysigt med alla dessa människor och språk. 

Efter en bra stund där, begav vi oss till min svärmor. De hade precis kommit hem från Turkiet, så vi fick hälsa på. Bruna och fina. Inte alls avis 😜 Jag, Ylber, Enzo och Milian fick massa fint. Men det var från Sthlm då de var där några dagar med hos Ylbers syster. Milian blev bortskämd med både kläder och skor från Timberland. Får visa det i ett annat inlägg. 

Kvällen kommer spenderas med en efterlängtad vän. Sofia, barndomsvän, kom idag hem från Miami för att hälsa på. Hon bor där sedan fem är tillbaka, och hon såg mig senast innan jul. Så nu ska hon träffa Milian för första gången. En bättre fredag, helt enkelt! 

Inbjudningskort -Check!

Publicerad 2015-07-30 16:17:03 i Allmänt,

Nu ligger äntligen inbjudningskorten i brevlådan. Phu, det tog ett bra tag. Men så nöjd! 
Såhär ser utsidan ut: Hämtade ut ett paket idag från hemsidan Partytajm. Var lite saker inför namngivningen. Sugerpaste, sugrör osv. 
Riktigt bra saker! 

BVC

Publicerad 2015-07-30 09:14:31 i Vardagsglímtar,

God morgon! 
Igår var vi på BVC och det gick hur bra som helst. Vi har en liten tjockis här hemma, haha. 
Vid 3 veckor: 4420g 55cm 
Vid 5 veckor: 5400g 59,5cm

Vad hände? 1kg upp på två veckor. 4,5cm på längden. Det är GALET! Haha
Min lilla Chubbyboy. 

Igår starta matmarknaden här i stan, det är mat från alla världens hörn. De kommer från olika länder och säljer sina specialiteter. Var där en snabbis, köpte engelsk fudge och italiensk choklad. Jättegott. Men ska dit i morgon med mamma så avvaktar med mer shopping tills då :) 


Morgonmys med Enzo ❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela