erki.blogg.se

Sömn

Publicerad 2015-11-30 10:32:31 i Vardagsglímtar,

Milian har de senaste fem veckorna sovit otroligt dåligt, drömt och inte kommit till ro. Vilket har resulterat i att jag gått upp och vänt eller tröstat han nästan varje halvtimme. Det tär på en och jag har undrat när det ska vända, och nu kan jag nästan se att det börjar göra det. De tre senaste nätterna har han sovit mycket bättre, om än inte bra, men bättre. I natt sov han till och med fem timmar i sträck, vilket gör mig så glad. Han sover lugnare och mår då bättre samt jag blir piggare. Så nu hoppas jag på att denna stora fas är över snart 😀😀 

Idag blir det fika med en vän sedan förhoppningsvis träffa Seff som är här för intervju. Hoppas innerligt det. Hade varit så roligt om han fick träffa Milian och se hur mycket han vuxit sedan sist. 

Cyrano

Publicerad 2015-11-29 08:09:18 i Vardagsglímtar,

Vi åt igår på den nya resturangen, och vilken succé. Det var riktigt gott och jag rekommenderar det verkligen. 
Såhär såg min pizza ut 😋


Milian satt så fint i egen stol

Första advent

Publicerad 2015-11-29 08:07:26 i Vardagsglímtar,

Glad första advent allihopa!! 
Jag hade önskat att det var kallt, frost och kanske lite snö. Men istället regnar det och är mulet. Får bara hoppas att snön kommer lagom till jul! 
Jag väntar med att tända ljuset tills Ylber vaknar så vi kan mysa till frukost. Tända ljus samt julgranen. Så himla mysigt!! 

Annars ska jag inhandla lite saker idag, det är levande skyltfönster i gallionen så vi ska ned och spana in dem samt se fall tomten är där. Vill så gärna ta kort med Milian i tomtens knä, haha. 


Dålig bild, men såhär vill Milian gärna somna, ena handen hårt om skyddet😊 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela