erki.blogg.se

Välkommen!

Publicerad 2016-04-30 13:32:53 i Allmänt,

Jag vill bara kika in och hälsa alla er nya läsare välkomna och hoppas ni gillar det ni läser :) Jag är så glad och tycker det är roligt att ni tar er tiden att läsa. 

Puss på er! 

Sempers nyhet

Publicerad 2016-04-29 16:03:19 i Milian,

Idag har vi testat Sempers nya barnmat, och toppen betyg från Milian. 
Funderar på att köra dessa istället för burkar när vi reser, men blir lite nojjig om han blir mätt på dem. De är 120, och burkar är 190. De är ju betydligt lättare att ha med, samt att man inte behöver värma dem. Perfekt när man är iväg. Visserligen lär han äta mycket av våran mat där nere, men alltid skönt med back up. 


Sommarskor

Publicerad 2016-04-29 13:59:48 i Milian,Dessa underbara små skor köpte jag på HM förra veckan. Milian måste ha ett par lättare skor inför resan, samt varmare dagar. Dessa var otroligt lätta vilket jag gillade, då han förmodligen inte kommer tänka så mycket på dem då. Oftast kommer han vara barfota i Cypern, men ett par är bra att ha med. Samt när vi reser dit och hem, lär ju inte vara lika varmt här....

Har beställt det sista till han i klädväg med inför resan, ett paket har kommit idag. Resten kommer nog på måndag eller tisdag. Jag älskar att ha saker färdiga när man ska någonstans, väl förberedd. Speciellt nu med en liten, vi kommer glömma något säkert men stress vill jag inte känna. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela