erki.blogg.se

Tripp trapp

Publicerad 2016-06-30 18:59:51 i Milian,

Vår kille här hemma börjar gå allt mer, efter i tisdags går han ofta. Mest mellan saker men han testar sig hela tiden och han vågar mer och mer. Så himla kul att se hur stolt han blir efter och skrattar 😂 haha.
Hans förkylning har nu börjat ge med sig och inatt sov han ändå bra! Gick upp två gånger så det var bra. Nu känner jag mig till och med utvilad. Häftigt med kroppen att den vänjer sig och anpassar sig så man ändå överlever dagarna fast man haft nätter helt utan sömn. Kroppen är mäktig!!

Flowers

Publicerad 2016-06-30 18:53:39 i Inspiration, Vardagsglímtar,

Idag har min farmor varit här och grattat Milian i efterskott och hon hade med sig så fina rosor till oss. Älskar snittblommor och dessa får pryda byrån i hallen 😀

I morgon efter Y slutat jobbet drar vi upp till mina föräldrar och spenderar natten där. Om vädret tillåter åker vi även ut med båten för att göra premiär för Milian. Samt testa hans nya flytväst. Så hoppas på bra väder. Alltid så rogivande att vara där uppe och man laddar verkligen energin.

Självförsvarsspray

Publicerad 2016-06-30 13:38:06 i Inspiration, Vardagsglímtar,

Jag kan inte säga om våld mot kvinnor ökar men jag kan säga att det blir mer och mer uppmärksammat, och det är så bra. Väldigt mycket händer på helger efter krogen som exempel, då man som kvinna är mer utsatt. Alkohol i blodet och kanske lite väl mycket. Människor runtomkring kan väldigt lätt uppmärksamma sånt och tyvärr ta tillfälle i akt.
Jag har varit med om folk i min närhet som råkat ut för tragiska saker dessa nätter, men som tur är ändå inte lett till något så grovt som våldtäckt. Men känslan att ändå blivit förföljd och blivit motad mot sin vilja kommer alltid sitta där, inuti kroppen. En känsla som säkerligen alltid kommer vara där och göra en lite mer rädd och nervös dessa sena nätter.

Jag tycker det är så hemskt, oavsett vad som sker att människor inte kan sköta sitt eget. Att vara tvungen att förgripa sig på någon annan för att vara själv tillfreds, eller vad man nu är ute efter.

Självförsvarsspray är något som är väldigt på listan just nu, enkelt smidigt att ha med sig. Framför allt lättillgängligt. Det är något jag tycker de flesta borde ha, män som kvinnor faktiskt. För män kanske inte hamnar i samma konfrontationer som kvinnor gör, men alltmer slagsmål sker hos dem. Även där ofrivilligt ibland, då är ju även denna spray bra för dem.

Denna spray kommer från Bsafe som är svensktillverkat. Den är liten i storleken, 40ml, som gör den perfekt att ha med sig. Den är även ej testad på djur, vilket för mig är ett måste. Samt följer de Europas miljökrav. Du kan spraya från 4 meters håll och ger ifrån sig en röd färg som förblindar attackeraren, samt håller färgen upp till tre dagar på huden. Det underlättar ju otroligt mycket om personen kommer ifrån, då underlättar arbetet för polisen.

Den är laglig och du behöver inte ha licens, men du måste vara över 16 år. Detta gäller hela Europa så man kan även ha med den när man reser.

Ni hittar just denna försvarsspray via denna länk.

Självförsvarsspray

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela