erki.blogg.se

Självförsvarsspray

Publicerad 2016-06-30 13:38:06 i Inspiration, Vardagsglímtar,

Jag kan inte säga om våld mot kvinnor ökar men jag kan säga att det blir mer och mer uppmärksammat, och det är så bra. Väldigt mycket händer på helger efter krogen som exempel, då man som kvinna är mer utsatt. Alkohol i blodet och kanske lite väl mycket. Människor runtomkring kan väldigt lätt uppmärksamma sånt och tyvärr ta tillfälle i akt.
Jag har varit med om folk i min närhet som råkat ut för tragiska saker dessa nätter, men som tur är ändå inte lett till något så grovt som våldtäckt. Men känslan att ändå blivit förföljd och blivit motad mot sin vilja kommer alltid sitta där, inuti kroppen. En känsla som säkerligen alltid kommer vara där och göra en lite mer rädd och nervös dessa sena nätter.

Jag tycker det är så hemskt, oavsett vad som sker att människor inte kan sköta sitt eget. Att vara tvungen att förgripa sig på någon annan för att vara själv tillfreds, eller vad man nu är ute efter.

Självförsvarsspray är något som är väldigt på listan just nu, enkelt smidigt att ha med sig. Framför allt lättillgängligt. Det är något jag tycker de flesta borde ha, män som kvinnor faktiskt. För män kanske inte hamnar i samma konfrontationer som kvinnor gör, men alltmer slagsmål sker hos dem. Även där ofrivilligt ibland, då är ju även denna spray bra för dem.

Denna spray kommer från Bsafe som är svensktillverkat. Den är liten i storleken, 40ml, som gör den perfekt att ha med sig. Den är även ej testad på djur, vilket för mig är ett måste. Samt följer de Europas miljökrav. Du kan spraya från 4 meters håll och ger ifrån sig en röd färg som förblindar attackeraren, samt håller färgen upp till tre dagar på huden. Det underlättar ju otroligt mycket om personen kommer ifrån, då underlättar arbetet för polisen.

Den är laglig och du behöver inte ha licens, men du måste vara över 16 år. Detta gäller hela Europa så man kan även ha med den när man reser.

Ni hittar just denna försvarsspray via denna länk.

Självförsvarsspray

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela