erki.blogg.se

Ledig onsdag

Publicerad 2016-11-30 08:47:16 i Milian, Vardagsglímtar,

God morgon!
Här hemma har vi fått i oss frukost och på oss kläder, så nu är det morgonbus på Milians rum. Han har börjat få ett stort intresse för bilar så vi kör runt på golvet med dem, lite på väggar med 😆 haha. Så roligt att han börjar falla tycke för speciella saker, det är endast då han får ro i kroppen att sitta still och greja. Annars är det högt och lågt i alla olika rum.

Milian är svår med julklappar i år tycker vi, ett pussel ska han få. Men annars vet vi faktiskt inte riktigt, har några saker på en önskelista som jag tänkte dela med mig av senare idag här. Så håll utkik, kanske även ni får inspiration 😃

Vecka 29 (28+0)

Publicerad 2016-11-29 09:37:10 i Graviditet nr.2,

Barnet, är nu 35cm långt och i slutet av veckan väger det ungefär 1,4kg. Hjärnan och de inre organen fortsätter utvecklas samt ökar barnet i vikt. Det har mindre plats att röra sig på samt att alla sinnen är utvecklade. Barnet ser skillnad på ljus och mörker, känner smärta och reagerar på starka ljud utanför magen.

Mamman, är antingen helt slut eller mår fantastiskt. Kan känna ett obehag av att alla organ trängs undan av både barn och mage. Benen kan kännas trötta och tunga, det är viktigt att vila så mycket det går. Man kan svettas mer än vanligt.

Jag mår toppen, haha. Går nästan och väntar på att något snart ska komma 😂 känner mig väldigt lite gravid. Jag njuter!
67,9kg stod vågen på idag. +5 kg fortfarande. Märker dock att magen blir större snabbt nu, och anfådd blir jag lätt. Backen från dagis är inte alls rolig, haha.
Jag har en stor längtan efter träningen, löpa. Jag kan ju träna, men jag hinner inte. Träning här hemma kan jag göra ibland men är inte alls så mycket jag vill. Så längtar efter den där första löpturen efter förlossningen. Kommer så väl ihåg den från Milian. Tre km vågade jag mig på efter 3,5 månad. Hade kunnat springa sååå mycket längre, men hejdade mig.
Har en längtan efter ett glas vin eller öl med, hade jag inte så med Milian. Annars är det inget speciellt jag är sugen på så, inga cravings.

Tredje och sista trimestern började idag, 70,4% är avklarat. Helt sjukt, nästa vecka kan man verkligen börja räkna nedåt. Två månader kvar av jobb, och känns lite faktiskt. Jag kommer sakna det, speciellt mina kollegor. Tur jag kan gå och hälsa på dem sen 😄

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela