erki.blogg.se

Reperation

Publicerad 2016-10-31 07:20:51 i Vardagsglímtar,

Igår lämnade jag in min telefon på reperation. Hela framskärmen höll på att ramla av så var välbehövligt. Troligen får jag tillbaka den i början på nästa vecka så kan vara lite sisådär med aktiva inlägg denna, men ska göra så gott jag kan ändå. Fick en lånetelefon, en Sony, och jag kan definitivt inte med den. Fattar inget alls, men bör lära mig snart haha. 
 
Måndag, jobb och förskola står på schemat. Han vakna innan 06 så lär bli en lång dag då jag jobbar kväll. Men det kommer allt gå super, lägga mig tidigt bara :). Annars har vi inget speciellt under veckan, jag jobbar fem dagar varav helgen samt Y har jourhelg utöver jobbet så vi lär gå om varandra. Så vardagsmys gäller för oss. 
Ska ni göra något speciellt denna vecka? Många har ju höstlov :)
 
 
Ännu en tb på mitt älskade hår. Hade alltid velat haft rött hår om det var enklare att sköta.... 

TB nails

Publicerad 2016-10-30 06:04:31 i Smink & naglar,

Detta är mina naglar, utan förstärkning eller något. Snacka om att jag saknar dem!
Jag får inte ha långa naglar på jobbet därav att dem är små kortisar nu, självklart värt det. Men kan ju inte annat än att sakna dem när man ser dessa bilder. Galet att dem är så starka så de håller, men om jag bryter en går nästan alla sönder på något sätt efter. ALLTID var det så. Ser framemot att ha dem långa igen när jag går på mammaledighet 😃

Ledig lördag!

Publicerad 2016-10-29 07:48:36 i Milian,

God morgon! 😊
Här har vi startat dagen och snart är frukosten i magen. Idag ska vi upp till min släkt/familj och spöka för dom, Milian har ju världens sötaste dräkt. Jag köpte den på HM, beställning då den ej fanns här i Uddevalla. Vi tog lite bilder häromdagen i den, men mer kommer. Jag vill ha några ute med som vi kommer ha innan vi ska gå idag.

Milian aka fladdermusen ⭐️

Det är en body men har svarta byxor till för lite mer värme.

Hoppas ni får en spöklik helg! 👻

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela