erki.blogg.se

Irriterad till tusen

Publicerad 2016-09-30 22:01:02 i Vardagsglímtar,

Jag måste skriva av mig lite, för är måttligt irriterad.

Jag har under några dagar försökt avsluta mitt abbonemang hos Natural cycles då det skulle förnyas snart annars (Idag). Varje gång jag avslutat det och gått in igen så hade det ändrats till aktiv. Någon bugg i systemet antar jag. Men idag har de då dragit över 700:- för ännu ett års abbonemang. Så jävla arg. Har mejlat dem och hoppas innerligt det kommer gå att lösa. Först för de inte ens skickar ut en reminder om att det automatiskt snart kommer förlängas, som tur var hade jag koll. Men hjälpte ju inte ändå.
Sen då att deras system eller vad det nu är inte funkar.

Jag har skickat till dem så hoppas innerligt att de hjälper mig och jag får tillbaka mina pengar, för de ser ju att jag inte direkt har varit aktiv där på ett X antal månader. Plus att jag är gravid. Så nu hoppas jag på bra service och förståelse, annars lär jag kasta allt och grina (gravidhormonerna) haha.

Första kläderna

Publicerad 2016-09-30 20:47:01 i Graviditet nr.2,

Vilken känsla att få köpa dessa små kläder igen, vi har ju galet mycket kläder från Milian som knappt är använda, men lite nytt blir det ju självklart... Eller mycket 😂 svårt att hejda sig när det är så mycket fint!

Milian ska bli storebror till en.....

Publicerad 2016-09-29 20:43:44 i Graviditet nr.2,

LILLEBROR! Helt sjukt vad häftigt detta ska bli. Mycket manliga hormoner och viljor i denna familj 😂 haha.

Vi blev flyttade tre dagar framåt, så 20 februari är nu vårat bf datum. Tiden kommer gå så snabbt, det känner jag på mig. Vi köpte lite saker som jag tänkte visa i morgon. Nu längtar jag till att ta upp alla Milians små kläder och kolla igenom dem med 😍

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela