erki.blogg.se

36 (35+0)

Publicerad 2017-01-18 17:05:42 i Graviditet nr.2,

Igår gick vi in i vecka 36, känns helt galet. Snart har vi våran lilla skrutt här. Jag var hos barnmorskan idag så tänkte jag uppdaterade här efter det. 


Sist jag var hos bm har jag sfmått 31, och även denna gången. Så jag ska dit nästa onsdag igen för att mäta, om måttet fortfarande är 31 så blir jag kallad till tillväxtultraljud. Jag vet inte hur väl hon kan uppskatta vikt osv men hon kände länge på magen och sa att hon tror bebis är 2,5 kg nu och att den lär väga ca 3kg vid födsel. En liten bebis. 

Annars var allt jättebra, bra hjärtljud (146-152) och bra blodtryck (120/70). Nu börjar vikten gå upp med, så 8kg plus ligger jag på nu. Får se om jag når 13kg som med Milian 😊

Har någon utav er varit på tul? 

Jag tror inte det är någon fara med bebis utan att jag bara får en mini, men eftersom jag är så galet nyfiken på könet så hoppas jag lite att få komma till tul för att kanske få ett kön bekräftat. Det är helt galet vad nyfiken jag blivit, haha. Ena dagen tror jag att jag bär på en tjej medan andra dagen tror jag kille!

Annars mår jag bra, inget illamående eller så. Lite ont i ryggen när jag stått konstigt eller lyft endel. Förvärkarna och sammandragningar har jag men inget som ökat. Tröttheten har kommit smygandes, men nu är det endast 6 dagar kvar på arbetet och det känns bra. Efter det ska jag vila och ta det lugnt, köpa de saker som behövs till bebis och bara invänta förlossningen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela