erki.blogg.se

Vi skulle inte ha kollat alls.....

Publicerad 2017-01-03 09:32:12 i Graviditet nr.2,

Igår var jag tvungen att åka till Näl, fått tid där på obstetiska. Bm ville kolla så inte tappen var påverkad av alla mina sammandragningar. Jag hade även haft en liten blödning och ryggont. Fick sitta med CTG det första i ca 30 minuter. Mycket kraftiga förvärkar trots sittastillande och hjärtljuden var mellan 148-156 mestadels. Sedan fick jag komma in för att göra både vanligt ul och vul, just för att mäta tapp och fostervatten. Vid ul så man tydligt bebis och frågade om hon såg könet, då sa hon att man ser tydligt i denna vecka pungen om den skulle vara där. Hon såg ingen... men ändå kunde hon inte säga rakt ut att det var en tjej, utan mer: jag ser ingen pung vilket man borde se om det är en kille, så aa. 


Hur klok blev jag på det svaret?!? Tjej eller kille? Åh. Nu känns det som att vi inte skulle kollat könet från början. För det kommer ändå bli en överraskning, men jag vill veta!! Efter igår blev jag galet nyfiken😃

Tappen var bra, ingen större påverkan. Vilket var himla skönt att veta :) måste bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande jobbar. Men en vecka till så jag är i fulla 34, då stoppar de inte förlossningen. 
Men denna unge tror jag kommer komma den 22 feb. Så ingen fara 😁

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2017-01-03 15:01:46

Skönt att allt såg bra ut.

Svar: Ja det var himla skönt, lite tidigt än :)
Erika Torstensson

Postat av: Ryan

Publicerad 2017-01-03 17:37:29

Spännnande !

Svar: Verkligen!
Erika Torstensson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela