erki.blogg.se

2016

Publicerad 2016-12-31 09:00:00 i Vardagsglímtar,

GOTT NYTT ÅR!!

 
Detta år har verkligen varit ett bra år, inte mycket negativa saker som har hänt oss eller våra nära. Jag lämnar detta år med ett leende på läpparna och ser så framemot 2017 och vad som komma ska. 
 
Nedan ska ni får följa med på en tillbaka blick under mitt år och de saker jag tycker varit lite extra bra. 
 
De mest gillade bilderna/ filmerna på instagram. (Erikatorstensson1)
 
 
 
 

Jag började mitt 2016 som mammaledig och kände att jag ville komma ut och göra något nytt, men ändå något jag kunde ha lite grann. Då jag såg att Nordic Wellness skulle öppna ett nytt gym i slutet på januari valde jag att söka som cykelinstryktör dit. Ett helt nytt område för mig men en bra deal kan man säga, både träning, ensamtid och lite jobb. Allt i ett! 

 
 
 

I februari fick vi nycklarna till våran nya lägenhet, en fyra. Där vi skulle få plats allihopa, som en familj. Vi älskar den och trivs så himla bra här och vi har bestämt att detta är vår sista lägenhet innan vi bygger hus. Det känns så himla bra. 

 

I maj åkte vi på vår första resa med Milian, 21 maj, då han blev 11 månader. En av de bästa resorna jag gjort, han var så himla duktig och var lättare att ha att göra med där än hemma. Haha. Vi längtar redan tills nästa resa, då som fyra. 

 
 

18 juni är ett stort datum, då vi hade kalas för Milian. 21 juni var på en tisdag så vi valde att ha kalaset på lördagen innan. Jag hade känt på mig att jag kanske ska ta ett gravtest och valde att göra det just denna morgon. Lyckan och glädjen över plusset var otrolig! Men jag sa inget, jag höll tyst. Åkte till Torp för jag skulle ändå handla lite sista minuten saker till kalaset. Jag köpte även små vita bodys och slog in, lämnade ett brev med där det stod hur mycket vi älskade pappa och att han ska bli pappa på nytt. 

Valde dock att håll tyst under själva kalaset för att överraska honom efter det. Så denna dag är väldigt speciell för oss. 
 
 

Juli startade med ett drömläge, nytt jobb, på ett ställe som är så mig. Ett jobb jag velat ha länge och känt att det passar mig. Jobbet på Rituals. Jag är så himla glad över att jag fick den möjligheten att komma in i detta företag, främst för att jag träffat så himla mysiga och bra personer som på kort tid fått en stor betydelse för mig. 

 
 

Sen måste jag även ta med vårat barnfria dygn i Göteborg. Ett måste som var så välbehövligt. Min första natt med hel sömn. Sen att umgås med vänner som förr i tiden, bara vara jag och Y som umgås, det var likaså efterlängtat. 

 

Det här är några av mina höjdpunkter under detta år som jag tycker är speciella. Sen måste jag ju skriva med att bloggen blivit större, rätt mycket större, vilket är riktigt roligt. Jag hoppas att 2017 gör den bättre och att ni kommer vara fler som läser. Jag älskar verkligen att skriva, roligt att ha sedan med. Tack vare bloggen har jag fått gåttnpå olika event, haft både samarbeten och tävlingar med olika företag. Vilket är riktigt roligt och jag vet redan ett samarbete som kommer ske nu i början på januari, så det börjar bra ;) 

 
Tack för detta bloggår fina ni, jag önskar er en helt underbar kväll och slut på 2016. All lycka till er alla ❤️
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela