erki.blogg.se

Merry xmas

Publicerad 2016-12-26 09:58:49 i Söta saker, Vardagsglímtar,

Vi har haft två fullspäckade dagar och idag ska vi bara ta det väldigt lugnt här hemma. 


Julafton började med god frukost tillsammans med min lilla familj, därefter julklappsöppning. Milian öppnade ena sin och sedan brydde han sig inte så mycket mer, haha. Då skulle han bara pilla med den. Typ som pärlplatta fast med större pluppar som man trycker i istället. Sedan öppnade även jag och Y varandras och även enzo. Är så tacksam för min älskade familj. ❤️

Sedan var det full fart enda fram tills alla skulle komma. Matlagning, städ och fix skulle hinnas med, vilket vi knappt gjorde. När alla kom bjöd vi på alkoholfri cider därefter julbord. 

Jag hade gjort pepparkakor med allas namn på och lagt en smällkaramell på varje plats. Väldigt uppskattat och roligt! 


Efter maten öppnade vi paketen och Milian var överlycklig. Han fick så mycket fint och vi är så tacksamma över alla fina människor som finns runtomkring oss. 

Kaffe och ris a la Malta till efterrätt blev det, därefter ett stort godisbord med allt möjligt. Julklappslek och sedan avrundades kvällen. Tiden flög förbi och vi hade det så himla mysigt. Vid 21 sov både jag och Y, Milian som inte hade sovit alls på hela dagen slocknade lite innan 19. 

Denna alkoholfria dryck dracks och den var så himla god, lite alkohol och mycket dricka kan sammanfatta dagen hos oss. Det är viktigt att inte vara påverkad när det är barn runtom och vår jul blev perfekt. ❤️


Tänk att det var två år sedan exakt vi gick ut med att vi väntande Milian på julafton, och nästa jul har vi två små skatter att fira med. En 2,5 åring och en 10 månaders. Vilken lycka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela