erki.blogg.se

Vecka 33 (32+0)

Publicerad 2016-12-27 12:01:17 i Graviditet nr.2,

Barnet, är 40 cm långt och i slutet av veckan väger det ca 2,15kg. Kroppen fortsätter lagra underhudsfett och fostervattenmängden ökar inte längre utan är konstant. Hjärnan växer snabbt och barnets huvud ökar i storlek. 


Mamman, kan känna ett ökat tryck nedåt samt en stickande känsla. Hennes aktiviteter påverkar barnet som känner av om hon äter, promenerar osv. Är bra att försöka ha en vilostund varje dag. 

Jag känner den stickande känslan i bland och börjar få tillbaka tröttheten. Kan somna redan innan 21 på kvällarna. Men jag sover dock inte på dagen så kan vara därför. Har massa sammandragningar och känner bebis nästan konstant, vilket är roligt då Milian var väldigt blyg med sina buffar. 

55 dagar kvar till bf, 80,4% är avklarat. När man ser dessa dagar så känns det så nära, men ändå så långt borta. Jag var hos BM idag på morgonen och allt gick bra, hon kunde väl tycka att jag var lite liten men hade växt så var inga problem. Hoppas jag växer på bra tills nästa gång. Nu har jag gått upp 6kg totalt, vilket är mindre än med Milian. Jag hade gått upp 10kg vid denna tidpunkten. Totalt 13 kg med han. 
Hon kände länge på bebis hur den låg och hon sa att troligen är vikten inte över 2 kg. Samt att vi kommer nog få en liten bebis, men vi får se 😉 

Sf-mått: 29
Blodtryck: 115/75
Hjärtljud: 152

Med Milian hade jag sfmått 31 cm och hjärtslagen låg på 144 i denna vecka. 


Älskar rivmärkena man skymtar på magen från Milian 😅 gosade lite väl hårt förut haha. Någon som vill gissa lite när ni tror bebis kommer? (Bf 20/2) samt kön kanske? 😃
Kommentera nedanför bara. 

Glöm inte heller att trycka på det lilla hjärtat i högra hörnet, så roligt att få någon respons av er som läser ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela