erki.blogg.se

Första mötet

Publicerad 2017-02-23 10:55:45 i Graviditet nr.2, Milian,

Skrev lite om första mötet mellan Milian och bebis i tidigare inlägg, men nu har jag mer tid. 

Milian sov när vi kom hem så Enzo fick nosa och hälsa först, det gick jättebra. Inga som helst problem där, bara lite nosande när bebis piper till. Milian vaknade efter en liten stund och då gick jag in till honom, var ju ett antal dagar sedan jag var hemma. Så efter vi gosat klart gick vi ut till vardagsrummet. Han satt i mitt knä och bebis i Ylbers. Han trodde det var en docka och skulle genast ta tag hårt i ena foten, och var inte så jätteintresserad ändå. Var mest att han skulle trycka på bebis, men vi tycker det gick jättebra ändå. Milian är ju bara 1år och 8 månader, så det är självklart att han inte förstår att det är en liten bebis som man måste vara rädd om. 

Men sen när väl pappa Y gick upp från soffan med bebis så skulle Milian kramas och gosas. Så Y fick sätta sig ned på knä och då gav Milian dem en stor kram och la huvudet på bebis och gosade. Flera gånger skulle detta göras, då svämmade våra hjärtan över av kärlek❤️

Efter fyra timmar var Y tvungen att åka, och det var såklart jättejobbigt. Nyss kommit hem från BB och då åker andra delen av familjen i tre nätter. Men nu är det endast en natt kvar och på fredagkväll kommer han hem, då ska vi verkligen komma på ett namn till bebis och hitta rutinerna som familj igen. Som vi längtar! 

Nätterna som gått har inte alls varit bra tyvärr, Milian vill bara ha min närhet och inatt har jag inte sovit mer än max en timma. Barnens fastar har sovit här för de skulle ta Milian på natten, eller sova med han så om han vaknade skulle han inte leta efter någons närhet. Dock hjälpte det inte, bara min närhet gällde. Så jag, Milian och mini "sov tillsammans". När ena barnet pep, pep det andra. Så fort jag lyfte upp bebis skulle Milian med vara i min famn med, så var endel gråt tyvärr. Man vill så gärna ha plats i famnen till alla, men tyvärr räcker man inte till ibland. Men en natt till, sen kommer vi alla kunna njuta. 
Stackars pappa som måste vara iväg från oss nu, måste vara minst lika jobbigt för han. Om inte mer❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela