erki.blogg.se

Vårväder

Publicerad 2017-02-15 16:12:36 i Graviditet nr.2, Milian, Vardagsglímtar,

Hur glad blir man inte av detta underbara väder? Känns nästan som vårväder😃 

Började dagen med att lämna Milian sedan åkte jag till barnmorskan. Där gick det super. 9kg plus och ett sfmått på 35. Så nu ligger vi liite under kurvan bara, toppen! 
Sen blev jag väldigt paff, nog för jag haft lite småont de två senaste dagarna, men inte så att jag trodde jag öppnat mig till 3cm!! Så en hinnsvepning gjordes faktiskt och barnmorskan var väldigt osäker på att vi skulle ses igen. Sa klart och tydligt att det är bra att förbereda barnvakten att något kan hända innan veckan är slut. Shit, nu blev jag lite nervös. Haha. 

Känner inte av svepningen något större än, men nu väntar vi in värkarna och hoppas det startar snart. Jag är så redo faktiskt! 

Efter mötet med bm så åkte jag ned till stan och mötte upp en vän. Lunchade och snackade, välbehövligt. Sen var tiden knapp så fick hämta hem Milian från förskolan. Lekte på vägen hem i solen och sedan blev det en långpromenad med Enzo. Nu inväntar vi Amanda på kaffe här hemma, sedan tar vi kvällen. Får se till att mysa lite extra om vi snart måste lämna Milian en natt. Tänk att han ska bli storebror snart 😃

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela