erki.blogg.se

Sunday night

Publicerad 2017-01-15 20:37:41 i Milian, Vardagsglímtar,

Idag sov inte Milian på hela dagen så vid 18.20 checkade han ut direkt efter vällingen. Nästan som han visste att pappa Y skulle åka iväg några dagar och ville spendera så mycket tid som han bara kunde med han. Känns konstigt att Y inte kommer vara hemma under veckan, på fredag kväll kommer han hem. Kommer vara tomt, men tiden kommer gå snabbt. Har ju både jobb, MVC besök, Milian och Enzo att göra. Så fullt upp kan man ändå säga, och jag får inte glömma mini i magen som är med mig hela tiden. Bebis gör sig påminnd konstant med sparkar, kan vakna av dem på natten tillochmed, haha. 


Jag är så glad för hans skull, att han ska påbörja en dröm han haft. Visst, de veckorna han måste vara i Umeå kommer bli tuffa, speciellt när bebis kommit med. Men som tur är har min bror ställt upp och kommer ta Enzo de första gångerna jag ska vara själv med båda barnen, då det är vinter och redan mycket att ha koll på. Så snällt. Så stolt över min blivande polis! 

I morgon kommer min mamma hit och tar Milian och Enzo medan jag jobbar kväll. Så börjar våran vecka, hoppas eran börjar på bästa sätt ❤️


Välkomna hit alla nya följare! Så roligt att ni hittat hit 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela